کدام شیر پاستوریزه سالم و بدون وایتکس و مواد نگهدارنده و آب است . از همه مردم می خواهیم برگردیم به سنت قدیم . لبنیات سنتی ، نان و سیفی جات سنتی ، گوشت و مرغ و تخم مرغ سنتی غذاهای سنتی مانند آبگوشت ، اشکنه، کله جوش ، آبدوغ خیار با ماست چکیده ، و ....
سلام یه شیر فروش در نبش کوچه امون است میگه شیر از گاوداری خودمون میارم که منم ازش گرفتم 6 ساعت جوشوندم دریغ از سرشیر که 100درصد آب به همراه وایتکس و 5دهم درصد شیر داشت میگه شما بچه روستا نیستی شیر خوب سرشیر نداره
استخوان ها پوک تر و شکننده تر شده مردم هر روز دارن قرص کلسیم میخورن اخرش هم انگار چوب بید مشکنن .پدر بزرگ های ما تا موقع مرگ مچ دستشون رو از قدرت نمیشد خابوند اما جوان 30 ساله امروز تا بهش میگی برو اونطرفتر میگه اینجام و اونجام
توش پلاتینه
اینا س اثر شیر
عجب!
باید برگردیم به قدیم و مردم قدیم که غذاهاشون سالم بود و تن هاشون هم سالم
اینجور عناوینی رو می خونم یاد یه برنامه تلویزیونی صبح تو چند سال قبل تو نوروز می افتم
کارشناس می گه:
تو سفر از تخم مرغ و ماست های محلی تو مسیر استفاده نکنید غیربهداشتی است
ولی اگه از کنسرو استفاده می کنید کنسرو رو خوب نیم ساعت بجوشونید
چون مواردی دیدم که کنسرو خوب پخته نشده و باعث مسمومیت و حتی مرگ شده
ولی فکر می کنم فروشنده های لبنیات سنتی نسبت به کارخانه ها انصاف بیشتری دارن
1 لیتر شیر پر چرب
1 لیتر شیر کم چرب
1قالب 500 گرمی کره
1 بسته خامه 300 گرمی
10 عدد بستنی قیفی و چوبی
1 بسته 200 گرمی سر شیر سنتی
توش پلاتینه
اینا س اثر شیر
عجب!