لطفا کسی زنگ بزنه به که اطلاع کافی داشته باشه از گوشت تا اون اقای رییس اتحادیه نتونه به این راحتی اقای مصاحبه کننده رو قانع کنه.
یک راس گوسفد باوزن ۸۰ کیلو گرم دارای ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم فیله است.که اون هم اکثرا همراه ران گوسفندبه مشتری فروخته میشه.تمام کباب های فیله از فیله کوساله تهیه میشه چون یک گوساله بسته به وزنش بین ۱،۵ تا ۳کیلو فیله داره.
هیچ رستوران داری گوشت دور ریز نداره چون گوشت غیر قابل استفاده برگ را برای کوبیده استفاده میکنند.
طرف اینقدر ناشیانه صحبت میکرد که بحث کباب کوبیده اصلا فراموش شد.ازطرف دیگه یا زمان بیشتری در نظر بگیرید یا همان زمان را مدیریت کنید.درمجموع فکر نکنم کسی چیزی دستگیرش شده باشه.
داره میگه هر جور دلم بخواهد قیمت تعیین میکنم . !!! مرد حسابی کجای تهران و شهرستانها گوشت فیله و راسته برای کباب استفاده می کنند .آیا غیر از اینه که شاید 5 درصد رستورانها این کار را بکنند ؟؟؟ چرا از موضع اون 5 در صد استثنا داری صحبت می کنی ؟ چرا 95 در صد ارفذای 5 در صد می کنی چرا جواب مجری را درست و حسابی نمیدی؟ چون خودت از اون تیپه 5 درصدی هستی . تمام
من به چشم خویشتن دیدم که یارم میرود به دنبال کباب کوبیده سرخی رخسار من دنبال یارم میرود از خجالت بی پولی و بیکاری و شرمندگی آره وای که چه حالی دارم هوای کباب کوبید روداریم تو این دیار گرونی فقط خدارو داریم .
یک راس گوسفد باوزن ۸۰ کیلو گرم دارای ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم فیله است.که اون هم اکثرا همراه ران گوسفندبه مشتری فروخته میشه.تمام کباب های فیله از فیله کوساله تهیه میشه چون یک گوساله بسته به وزنش بین ۱،۵ تا ۳کیلو فیله داره.
هیچ رستوران داری گوشت دور ریز نداره چون گوشت غیر قابل استفاده برگ را برای کوبیده استفاده میکنند.
طرف اینقدر ناشیانه صحبت میکرد که بحث کباب کوبیده اصلا فراموش شد.ازطرف دیگه یا زمان بیشتری در نظر بگیرید یا همان زمان را مدیریت کنید.درمجموع فکر نکنم کسی چیزی دستگیرش شده باشه.
من که نتوانستم رمز گشایی از سخنان این مرد عزیز کنم.