سلام من شوهرم مریضه سه تا بچه دارم مستاجر هم هستم. از چند ماه پیش که یه بسته گوشت نذری عید قربان گیرم اومد هنوز گوشت نخوردن بچه هام.بچه هام سوءتغذیه دارن خدا خیرتون بده یه کمکی بهم کنید حالا گوشت نه حداقل تخم مرغ و چیزای دیگه بگیرم
دوروز پیش من گوشت کیلویی ۶۰۰تومان بود نیم کیلو گرفتم گفتم گرونه گفت گوشت وارداتی ویخی کیلویی ۴۵۰ تومان گوشت ما تازه و داخلی است نمی دونم قسم حضرت قبول کنم یا دم خروس
خدایا یه عقل به این بده یه پولی به ماه داداش جان من چی زدی آخه مرد حسابی مردم توان خرید ندارن تو دنبال تشخیص گوشتی بز پیر یاهرچی به حال اونی که نداره چه فرق داره خدا شفات بده
صبح ها که کشتار حیوان ها ذبح میشوند پزشک دام باید بالا سرشان باشه تا گوشت سالم و مهر زده تحویل قصابی ها بدهند مگر اینکه اون پزشک یک شقه گوشت رشوه بگیره حتی لاشه مریض را هم مهر تایید بزنه و برای سلامت جامعه سهل انگاری کنه
تو شهرستان میاندوآب روستای حيدر آباد یه شخصی گاوش مریض بود و لاغر شده بود فروخته بود به قصاب قیمت کم و بعد ...لطفا بگید گوشت گاو مریض یا گاو مرده چه جوری است .
از برادران خواهش کنیم پس از موفقیت در ساخت ردیاب ویروس کرونا با بودجه چندین میلیاردی، ردیاب تشخیص گوشت بسازند.
حسین
۱۴:۴۸ ۱۴ شهريور ۱۴۰۲
حتما باید ازاین به بعد دستگاه گوشت سنج ببریم قصابی آخه خدایی مردم را چی حساب میکنید هیچ کس نمیتونه گوشتها را از هم تشخیص بده فقط بستگی به انصاف همون قصاب داره که هیچ قصاب باانصافی هم درايران نیست
من تابحال ندیدم قصابی بهم بگه این گوشت بز هست یا بره یا بره ماده یا میش یا....!
خودمونم که نمیتونیم تشخیص بدیم چون قصابی که میری درسته چند شقه آویزون کردن ولی بقیشونا تکیه تکیه کردن و میخری از همون تکیه کرده ها بهد میده که معلوم نیست چی هست!
خیلی بانصاف باشه موقع خرید نصف نصف براد میگذاره داخل نایلون که اونطوری هم معلوم نیست کدومش مال چه نوعی هست .
موقع پخت و پز هم که دیگه نمیشه رفت و بقیه گوشت را پس داد چون اولا قبول نمیکنه دوما گوشت که میخری تکیه یا چرخ میکنی فوری میگذاری تو فریزر حالا چطور گوشت تو فریزر را ببری نمیدونم !!
خودمونم که نمیتونیم تشخیص بدیم چون قصابی که میری درسته چند شقه آویزون کردن ولی بقیشونا تکیه تکیه کردن و میخری از همون تکیه کرده ها بهد میده که معلوم نیست چی هست!
خیلی بانصاف باشه موقع خرید نصف نصف براد میگذاره داخل نایلون که اونطوری هم معلوم نیست کدومش مال چه نوعی هست .
موقع پخت و پز هم که دیگه نمیشه رفت و بقیه گوشت را پس داد چون اولا قبول نمیکنه دوما گوشت که میخری تکیه یا چرخ میکنی فوری میگذاری تو فریزر حالا چطور گوشت تو فریزر را ببری نمیدونم !!