
پیشبه سوی ششمین قهرمانی کشتی در جهان؛
پیشبینی سایت آمریکایی از ۲ طلای ایران در جهانی کشتی آزاد
اسید بنزوئیک، ترکیبی است که خاصیت ضد میکروبی دارد. این ماده به طور طبیعی در گوجه سبز وجود دارد.
همچنین، بعضی از تحقیقات بیانگر خاصیت ضد قارچی و ضد باکتریایی گوجه سبز یا آلوچه هستند. مطالعاتی هم نشان می دهد؛ این میوه میتواند در درمان تومورها موثر باشد. علاوه بر این ها، به خاطر داشتن اسید اسکوربیک، ( ویتامین ث )، مصرف گوجه سبز برای افراد مبتلا به نقرس توصیه میشود.