
متهم به قتل در دادگاه:
کاش قدر خوشبختیام را میدانستم
محمدزاده بیان اینکه در بازار شب عید تقاضا برای خرید ماهی قرمز افزایش می یابد، گفت: مردم باید درتهیه وخرید، نگهداری و مراقبت از ماهی قرمز دقت لازم را داشته باشند.
مدیر کل شیلات مازندران گفت: دمای مناسب برای نگهداری ماهیان قرمز ۲۲ تا ۲۶ درجه سانتی گراد است.
وی افزود: احتمال اینکه ماهیان قرمز به بیماری قارچی مبتلا شده باشند، زیاد است ازمردم خواست ماهی قرمز را پس از تعطیلات عید در رودخانهها و نهرهای استان رها نکنند.
وی گفت: شهرداریهای استان مازندران دارای حوضچه و استخرهایی است که با هماهنگی آنان میتوان ماهیان قرمز را در این محیط رها کنند.
انتهای/آ