
در گزارش باشگاه خبرنگاران جوان بخوانید؛
پاسخ به نیاز ۳ میلیون نفر از جمعیت تهران و کرج با بهره برداری کامل از پروژه انتقال آب از سد طالقان به تهران
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، حیدری مدیر جهاد کشاورزی کهنوج گفت: از طریق ویژگیهای ظاهری، رنگ و بوی قارچها نمیتوان به طور قطعی سمی و غیرسمی بودن آنها را تشخیص داد و کوچکترین اشتباهی در تشخیص، ممکن است منجر به مرگ شود.
وی تصریح کرد: بسته به نوع قارچ سمی، آسیبها به مغز، بینایی، خون، قلب و کبد وارد میشود.
حیدری بیان داشت: مصرف قارچهای سمی در ۶۰ درصد موارد منجر به مرگ شده و حتی خوردن میزان کم این قارچها در کودکان منجر به مرگ میشود.
وی تصریح کرد: مصرف قارچهای خوراکی سالم، برای افراد مبتلا به دیابت، چاق، مسلول و افراد مبتلا به یبوست مفید بوده و برعکس برای افراد پیر، زنان حامله، زنانی که شیر میدهند، بیماران کلیوی، کبدی، مفاصل و مبتلایان به نقرس مضر میباشد.
انتهای پیام/س