
در جلسه محاکمه متهم به قتل؛
پرینت تلفن مقتول، ادعای شوهرش را نقش بر آب کرد
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ادویه تاکو معروفترین ادویه مکزیکی است. این ادویه تقریبا در تمام غذاهای مکزیکی استفاده میشود.
مواد لازم:
فلفل سیاه و سفید
۱ قاشق چای خوری
نمک
۱ قاشق چای خوری
زیره سبز
۱.۵ قاشق چای خوری
دانه فلفل قرمز
۱/۲ قاشق چای خوری
پونه خشک
۱/۴ قاشق چای خوری
سماق قرمز
۱/۴ قاشق چای خوری
پودر پیاز
۱/۴ قاشق چای خوری
پودر سیر
۱/۴ قاشق چای خوری
پودر فلفل قرمز
۱ قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
در کاسه کوچک تمام مواد را با هم ترکیب کنید و داخل یک ظرف در دار بریزید و خوب بهم فشرده کنید و در آن راببندید.
از این ادویه میتوانید برای مزه دار کردن گوشت استفاده کنید.
منبع: پاپیون
انتهای پیام/