
پیشبه سوی ششمین قهرمانی کشتی در جهان؛
پیشبینی سایت آمریکایی از ۲ طلای ایران در جهانی کشتی آزاد
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه خوراک سنگدان را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
سنگدانها رو خوب بشورین و پوست زرد رنگ سفتی که تو بعضیاشون پیدا میشه اونو در بیارین. بعد با پیاز فراوان تفت داده شده سرخش کنین، نمک و زردچوبه بزنین و آبجوش بریزین تا جایی که روی سنگدانها رو بپوشونه و دو سه ساعتی بذارین خوب بپزه اگه بذارین آبش کشیده بشه و به روغن بیفته خیلی خوشمزه میشه.
بیشتر بخوانید
منبع: غذاکده
انتهای پیام/