رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی چند نکته برای تشخیص گوشت گوسفند نر از سایر گوشت‌های ماده، بز و میش مطرح کرد.

علی اصغر ملکی رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی راه‌های تشخیص انواع گوشت قرمز را تشریح کرد و گفت: یکی از این راه‌های تشخیص بر اساس قیمت است. قیمت دام ماده حدودا کیلویی ۱۵ هزار تومان ارزانتر از گوشت گوسفند نر است و گوشت میش نیز حدود ۵۰ هزار تومان تفاوت قیمت دارد.

وی ادامه داد: گوشت دام ماده چرب بوده و البته دیرپز است. گوشت میش زردرنگ‌تر است و لیبل روی آن نیز زردرنگ است و دیر می‌پزد.

رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی اضافه کرد: گوشت بز دنبه ندارد و بز با وزن بالا گوشت دیر پزتری دارد.

وی تصریح کرد: بهتر است مردم گوشت مورد نیاز خود را از مغازه‌های معتبر و آشنا خریداری کنند، زیرا مغازه‌های معتبر به کیفیت گوشتی که عرضه می‌کنند توجه بیشتری دارند و علاقه ندارند مشتری‌های خود را از دست بدهند.

ملکی گفت: گوشت شیشک (گوشت بره نر به سن ۶ ماه تا ۱ سال) یک شقه اش حدود ۹ تا ۱۰ کیلو می‌شود. همچنین گوشت گوسفند لیبل مشخص دارد.

منبع: ایسنا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴۶
در انتظار بررسی: ۰
Bulgaria
علی
۲۰:۴۰ ۱۳ اسفند ۱۴۰۲
به شکمها میگیم پول گوشت دیگه نیست ازهمانهاییکه دامها میخورند بخور
Iran (Islamic Republic of)
مژگان
۱۲:۴۷ ۲۰ آبان ۱۴۰۲
لطفا بگویید گوشت بز چه رنگی است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۳۳ ۲۹ شهريور ۱۴۰۲
سلام من شوهرم مریضه سه تا بچه دارم مستاجر هم هستم. از چند ماه پیش که یه بسته گوشت نذری عید قربان گیرم اومد هنوز گوشت نخوردن بچه هام.بچه هام سوءتغذیه دارن خدا خیرتون بده یه کمکی بهم کنید حالا گوشت نه حداقل تخم مرغ و چیزای دیگه بگیرم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۳۴ ۲۹ شهريور ۱۴۰۲
دوروز پیش من گوشت کیلویی ۶۰۰تومان بود نیم کیلو گرفتم گفتم گرونه گفت گوشت وارداتی ویخی کیلویی ۴۵۰ تومان گوشت ما تازه و داخلی است نمی دونم قسم حضرت قبول کنم یا دم خروس
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۳۵ ۲۸ شهريور ۱۴۰۲
خدایا یه عقل به این بده یه پولی به ماه داداش جان من چی زدی آخه مرد حسابی مردم توان خرید ندارن تو دنبال تشخیص گوشتی بز پیر یاهرچی به حال اونی که نداره چه فرق داره خدا شفات بده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۴۳ ۱۷ شهريور ۱۴۰۲
این همه دستگاه ساخته شده دستگاه تشخیص نوع گوشت ساخته نشده چرا؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۳۶ ۱۷ شهريور ۱۴۰۲
بزرگواران کلا حرفهای این بنده خدا رو بدلیل نگیرید چون نمیدونن تو کشور چه خبره..
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۲۸ ۱۶ شهريور ۱۴۰۲
صبح ها که کشتار حیوان ها ذبح میشوند پزشک دام باید بالا سرشان باشه تا گوشت سالم و مهر زده تحویل قصابی ها بدهند مگر اینکه اون پزشک یک شقه گوشت رشوه بگیره حتی لاشه مریض را هم مهر تایید بزنه و برای سلامت جامعه‌ سهل انگاری کنه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۲۴ ۱۵ شهريور ۱۴۰۲
پس زنده بخرید بهتر هست معلوم هست چه جنسی هست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۵۸ ۱۶ شهريور ۱۴۰۲
تو شهرستان میاندوآب روستای حيدر آباد یه شخصی گاوش مریض بود و لاغر شده بود فروخته بود به قصاب قیمت کم و بعد ...لطفا بگید گوشت گاو مریض یا گاو مرده چه جوری است .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۳۵ ۱۴ شهريور ۱۴۰۲
گوشت بز دنبه نداره آفرین
Iran (Islamic Republic of)
سعید طوسی
۱۷:۲۷ ۱۴ شهريور ۱۴۰۲
گوشت برای سلامتی مضر است نخورید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۲۷ ۱۵ شهريور ۱۴۰۲
گوشت خوبه خیل هم خوبه اما زیادخوردنش خوب نیست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۲۱ ۱۵ شهريور ۱۴۰۲
نخورید چشمان کور میشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۲۴ ۱۴ شهريور ۱۴۰۲
گوشت الاغ را چطور از گوشت گاو تشخیص بدهیم؟!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۲۳ ۱۵ شهريور ۱۴۰۲
از برادران خواهش کنیم پس از موفقیت در ساخت ردیاب ویروس کرونا با بودجه چندین میلیاردی، ردیاب تشخیص گوشت بسازند.
Iran (Islamic Republic of)
حسین
۱۴:۴۸ ۱۴ شهريور ۱۴۰۲
حتما باید ازاین به بعد دستگاه گوشت سنج ببریم قصابی آخه خدایی مردم را چی حساب میکنید هیچ کس نمیتونه گوشت‌ها را از هم تشخیص بده فقط بستگی به انصاف همون قصاب داره که هیچ قصاب باانصافی هم درايران نیست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۲۲ ۱۵ شهريور ۱۴۰۲
چطوری با توجه به مدرکی جمع می‌بندی میگی هیچ قصاب با انصافی تو ایران نیست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۱۶ ۱۴ شهريور ۱۴۰۲
میگن قرمزه!!پولش خوش رنگ تره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۰۹ ۱۴ شهريور ۱۴۰۲
من تابحال ندیدم قصابی بهم بگه این گوشت بز هست یا بره یا بره ماده یا میش یا....!
خودمونم که نمیتونیم تشخیص بدیم چون قصابی که میری درسته چند شقه آویزون کردن ولی بقیشونا تکیه تکیه کردن و میخری از همون تکیه کرده ها بهد میده که معلوم نیست چی هست!
خیلی بانصاف باشه موقع خرید نصف نصف براد میگذاره داخل نایلون که اونطوری هم معلوم نیست کدومش مال چه نوعی هست .
موقع پخت و پز هم که دیگه نمیشه رفت و بقیه گوشت را پس داد چون اولا قبول نمیکنه دوما گوشت که میخری تکیه یا چرخ میکنی فوری میگذاری تو فریزر حالا چطور گوشت تو فریزر را ببری نمیدونم !!
۱۲۳