
علی اصغر ملکی رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی راههای تشخیص انواع گوشت قرمز را تشریح کرد و گفت: یکی از این راههای تشخیص بر اساس قیمت است. قیمت دام ماده حدودا کیلویی ۱۵ هزار تومان ارزانتر از گوشت گوسفند نر است و گوشت میش نیز حدود ۵۰ هزار تومان تفاوت قیمت دارد.
وی ادامه داد: گوشت دام ماده چرب بوده و البته دیرپز است. گوشت میش زردرنگتر است و لیبل روی آن نیز زردرنگ است و دیر میپزد.
رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی اضافه کرد: گوشت بز دنبه ندارد و بز با وزن بالا گوشت دیر پزتری دارد.
وی تصریح کرد: بهتر است مردم گوشت مورد نیاز خود را از مغازههای معتبر و آشنا خریداری کنند، زیرا مغازههای معتبر به کیفیت گوشتی که عرضه میکنند توجه بیشتری دارند و علاقه ندارند مشتریهای خود را از دست بدهند.
ملکی گفت: گوشت شیشک (گوشت بره نر به سن ۶ ماه تا ۱ سال) یک شقه اش حدود ۹ تا ۱۰ کیلو میشود. همچنین گوشت گوسفند لیبل مشخص دارد.
منبع: ایسنا
خودمونم که نمیتونیم تشخیص بدیم چون قصابی که میری درسته چند شقه آویزون کردن ولی بقیشونا تکیه تکیه کردن و میخری از همون تکیه کرده ها بهد میده که معلوم نیست چی هست!
خیلی بانصاف باشه موقع خرید نصف نصف براد میگذاره داخل نایلون که اونطوری هم معلوم نیست کدومش مال چه نوعی هست .
موقع پخت و پز هم که دیگه نمیشه رفت و بقیه گوشت را پس داد چون اولا قبول نمیکنه دوما گوشت که میخری تکیه یا چرخ میکنی فوری میگذاری تو فریزر حالا چطور گوشت تو فریزر را ببری نمیدونم !!