
در جلسه محاکمه متهم به قتل؛
پرینت تلفن مقتول، ادعای شوهرش را نقش بر آب کرد
جعفر کرامتی با بیان اینکه طرح نظارت بر نانواییهای استان با هدف عرضه نان با کیفیت و استاندارد به طور مستمر در حال اجراست گفت: در قالب این طرح، کیفیت آرد، نان، سبوس، نمک، ترازو و دستگاههای پخت، وزن کیسههای آرد و چونه و همچنین تناسب آرد تخصیصی با نان عرضه شده، ارزیابی میشود.
او گفت: نانواییهایی که تخلف داشته باشند و اصول تعیین شده را رعایت نکنند در مرحله نخست برای دریافت آموزشهای لازم به اداره کل فنی وحرفهای استان ارجاع داده میشوند و در صورت تکرار تخلف برای آنان در تعزیرات حکومتی پرونده تشکیل میشود.
او تاکید کرد: نان از اصلیترین نیازهای مردم است و نظارت دقیق و مستمری بر فعالیت نانواییهای استان انجام میشود.