بدنبال عملیات‌های یمن گروه هواپیمایی لوفت‌هانزا آلمان تعلیق پرواز‌های خود به فرودگاه بن گوریون در اسرائیل را تا ۱۵ ژوئن (۲۶ خرداد) تمدید کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی -گروه لوفت‌هانزا آلمان، امروز دوشنبه، تعلیق پرواز‌های خود به فرودگاه بن گوریون در اسرائیل را تا اواسط ماه ژوئن تمدید کرد.

این اقدام در پی توقف ناوبری هوایی به و از رژیم تروریستی اسرائیل برای بیش از دو هفته صورت می‌گیرد که ناشی از خطرات حملات موشکی گروه انصارالله یمن است. این حملات بیشتر فرودگاه بن گوریون در نزدیکی تل‌آویو را هدف قرار می‌دهند.

این گروه در بیانیه‌ای اعلام کرد که پس از ارزیابی وضعیت، تصمیم گرفته است تعلیق پرواز‌ها به و از تل‌آویو را تا ۱۵ ژوئن (۲۶ خرداد) تمدید کند، که این تاریخ جایگزین تاریخ قبلی ۸ ژوئن شده است. این خبر طبق وب‌سایت این شرکت منتشر شده است.

این گروه شامل ۵ شرکت هواپیمایی است: لوفت‌هانزا، خطوط هوایی سوئیس، خطوط هوایی اتریش، خطوط هوایی بروکسل و یورووینگز.

سه شنبه گذشته، گروه لوفت‌هانزا و خطوط هوایی ایتالیا، هر دو تعلیق پرواز‌های خود به و از تل‌آویو را تا ۸ ژوئن تمدید کرده بودند.

در تاریخ ۴ مه (۱۵ اردیبهشت)، لوفت‌هانزا به لیست شرکت‌های هواپیمایی خارجی پیوست که پرواز‌های خود به اسرائیل را لغو کرده‌اند.

در همان روز، یک موشک بالستیک شلیک شده از یمن پس از آنکه سامانه‌های دفاعی در رهگیری آن ناکام ماندند به فرودگاه بن گوریون اصابت کرد که منجر به ۷ مورد جراحت خفیف و ایجاد وحشت در میان صهیونیست‌ها شد.

یمنی‌ها حملات خود را به مواضعی در داخل رژیم تروریستی اسرائیل و کشتی‌های عازم این رژیم از طریق دریای سرخ، در پاسخ به از سرگیری جنگ نسل‌کشی رژیم تروریستی اسرائیل علیه فلسطینیان در نوار غزه از ۱۸ مارس گذشته، از سر گرفته‌اند.

پس از حمله موشکی انصارالله به فرودگاه بن گوریون در ۴ مه، ارتش رژیم تروریستی اسرائیل حملاتی را به پایتخت یمن آغاز کرد که شامل فرودگاه بین‌المللی صنعا، ایستگاه‌های برق مرکزی و یک کارخانه سیمان در ۶ مه بود. این حملات یک روز پس از اعلام اسرائیل مبنی بر حملات به بندر الحدیده در غرب یمن با یک سری حملات هوایی صورت گرفت.

از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲)، رژیم تروریستی اسرائیل با حمایت آمریکا، یک جنگ نسل‌کشی را در غزه به راه انداخته است که شامل قتل‌عام، گرسنگی دادن، تخریب و کوچ اجباری می‌شود، در حالی که تمامی درخواست‌های بین‌المللی و دستورات دیوان بین‌المللی دادگستری برای توقف آن را نادیده گرفته است.

این نسل‌کشی، بیش از ۱۷۶ هزار شهید و زخمی فلسطینی، که بیشتر آنها کودکان و زنان هستند، و بیش از ۱۱ هزار مفقود، علاوه بر صد‌ها هزار آواره و قحطی که بسیاری از جمله کودکان را به کام مرگ کشانده، برجای گذاشته است.

منبع: آناتولی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار