
باشگاه خبرنگاران جوان ؛محبوبه کباری - محمد نجمدی رییس هیات مدیره نان سنگک در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه برخی از واحدهای نانوایی سنگکی که در منطقه سه تهران جدید تاسیس شده و به صورت آزاد اقدام به پخت نان میکنند با تاییده اتحادیه قیمت نان سنگک در این واحدهای صنفی به ۲۵ هزار تومان رسیده است گفت: دراین واحدهای صنفی نانوایی دیگر دستگاه نانینو وجود ندارد چراکه آنها آرد را به صورت قیمت تمام شده دریافت میکنند.
وی ادامه داد: اتحادیه تمامی هزینههای این نانواییها را آنالیز و به واحدها اعلام کرده است که نان ساده سنگک در این نانواییها ۲۵ هزار تومان وسایر نانها هم با تواق مشتری پخت شود.
او یادآور شد: در حال حاضر هیچ نان سنگکی که از طریق آرد نوع دو و دولتی استفاده میکند کمتر از ۱۰ هزار تومان پخت نمیشود چراکه برای نانوایی هیچ صرفه اقتصادی ندارد و هزینههای واحدهای صنفی آنها تامین نمیشود.
وی بیان کرد: در حال حاضر با توجه به آنالیزهای که انجام دادهایم تمامی هزینهها لحاظ شده و قیمت نان سنگک آزاد پز همان ۲۵ هزار تومان است و در خصوص نانواییها دولتی هم سیاست دولت است که بخواهد سیاست یکسان سازی و شفاف سازی را لحاظ کند و یارانه را به مردم پرداخت کند.
می میرد
چه خبره اخه مگه جنگه
در کجای ایران کارگر روزی ۵۰۰ تومن کار میکنه ولی به کارگر نانوا که ۴ صبح باید بیدار بشه ۵۰۰ یا ۶۰۰ حقوق میگیره. ایران فقط تهران نیست.شهرهای دیگر وضعیت نانوا خوب نیست. تنها راه آزاد کردن قیمت اردو و نان و پر اخت یارانه نام به خود مردمه. هم کیفیتمیره بالا وهم مصرف کمتر میشه چون اسراف کم میشه.