مدیرکل دامپزشکی استان قم از تمهیدات ویژه نظارتی برای ذبح دام در عید قربان خبر داد و گفت: با افزایش دقت در نظارت‌های بهداشتی و شرعی، سلامت عمومی تضمین خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهره شعبانی -سید مهدی سرکشیک، مدیرکل دامپزشکی استان قم در نشست بررسی برنامه‌های نظارتی،بهداشتی و شرعی ذبح قربانی از تدابیر ویژه برای نظارت بر کشتار دام در عید قربان خبر داد و گفت: تصمیماتی برای ارتقای سطح بهداشت در مراکز ذبح اتخاذ شده است و نظارت‌ها امسال با دقت بیشتری انجام خواهد شد.

او افزود: در حال حاضر، دو کشتارگاه رسمی واقع در  جاده جعفرآباد  از ساعت ۴ صبح خدمات ارائه می‌دهند که تحت نظارت ناظران دامپزشکی فعالیت دارند. همچنین، شهرداری قم شش جایگاه مجاز عرضه و ذبح دام را در نقاط مختلف شهر راه‌اندازی کرده است که در آن‌ها نظارت‌های شرعی و بهداشتی اعمال می‌شود. علاوه بر این، قربانگاه مسجد مقدس جمکران و آسایشگاه بهزیستی نیز در روز عید قربان خدمات ذبح شرعی را تحت نظارت کارشناسان ارائه خواهند داد.

سرکشیک همچنین به تشکیل ۱۹ اکیپ نظارتی اشاره کرد که شامل ۵ اکیپ سیار و ۱۴ اکیپ ثابت در سطح شهر هستند تا از فرآیند ذبح دام و رعایت اصول بهداشتی و شرعی اطمینان حاصل کنند.

او در ادامه تأکید کرد: گوشت دام قربانی باید حداقل ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری شود تا از سلامت و کیفیت آن اطمینان حاصل شود.

 مدیرکل دامپزشکی قم با اشاره به معاینه دام‌ها پیش از کشتار در سال گذشته، اعلام کرد : ۲ هزار و ۴۰۰ رأس دام مورد بررسی قرار گرفتند و در مجموع ۲ تن و ۳۰۰ کیلوگرم گوشت ناسالم ضبط و معدوم شد.

سرکشیک در پایان از شهروندان خواست تا در صورت مشاهده هرگونه تخلف در فرآیند ذبح دام یا عرضه گوشت، آن را از طریق سامانه ۱۵۱۲ گزارش دهند تا اقدامات لازم صورت گیرد.

برچسب ها: عید قربان ، ذبح دام
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.