
باشگاه خبرنگاران جوان - محمد ابراهیم تولایی سرپرست معاونت اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران در جلسه ویژه بررسی وضعیت آرد و نان استان مازندران، گفت: فعالیت نانواییهای کشیک، تأمین و حمل آرد برای نانواییها، افزایش تعداد نانواییهای آزادپز و نظارت بر نانواییها از موضوعات مطرح شده در این نشست بود.
او افزود: نانواییهای کشیک از ساعت ۶ صبح تا ۱۲ شب اقدام به پخت نان میکنند و نانوایان به هیچ وجه نگران تأمین آرد مورد نیاز خود نباشند چراکه به اندازه کافی آرد موجود است و به میزان که لازم باشد تخصیص داده میشود.
تولایی گفت: نیروهای بسیجی آموزشدیده بر فعالیت نانواییهای کشیک نظارت خواهند داشت تا مردم نگرانی نداشته باشند.
سرپرست معاونت اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران افزود: شرکتهای حمل و نقل، کارخانجات آرد و نانوایان استان پای کار تهیه نان برای شهروندان مازندرانی و مسافران عزیز استان هستند و هیچ واحد نانوایی نباید نگران تأمین آرد باشد.
او افزود: فرمانداران استان از همه ظرفیتهای موجود برای تأمین نان شهرستان اقدام کنند و نظارت کنند تا آرد تخصیصی به نان تبدیل شده و در اختیار مردم عزیز استان قرار گیرد.
منبع:خبرگزاری صدا و سیمای مازندران