سازمان ساماندهی مشاغل و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری تبریز مجتمع‌های نان را در مناطق مختلف شهر برای کاهش مشکلات تهیه نان راه اندازی کرده است.

باشگاه خبرنگاران جوان -ساخت مجتمع‌های پخت نان با هدف تامین رفاه شهروندان است تا شهروندان به راحتی نان مورد نیاز خود را از این مراکز تهیه کنند. مجتمع‌های نان در خیابان دامپزشکی سبزه میدان، شهرک یاغچیان فروشگاه شهریم ۶ و خیابان ارتش پارک باغشمال راه اندازی شده است.

 به منظور پاسخگویی به نیاز شهروندان و جلوگیری از ایجاد صف‌های طولانی ۲۱ مجتمع نانوایی در این شهر به طور شبانه روزی در حال تولید روزانه ۱۵۰ هزار بسته نان خشک هستند.

این نانوایی‌ها با ظرفیت تولید ۱۵۰ هزار بسته نان ۲۴ ساعته در حال فعالیت هستند و نان‌های بسته‌ای در طول روز در فروشگاه‌ها و مغازه‌های سطح تبریز توزیع می‌شود.

۲۵۰ واحد تولید نان لواش نیز با افزایش ۳۰ درصدی ظرفیت در ۲ نوبت صبح و عصر مشغول تولید هستند و برنامه ریزی برای توسعه این تعداد به ۵۰۰ واحد دست اجرا است.

۳۰۰ واحد نانوایی برای دریافت وام به بانک‌ها معرفی شده‌اند تا با نوسازی تجهیزات و توسعه «پخت دوگانه» (آزاد و یارانه‌ای) خدمات بهینه تری ارائه دهند.

اکنون ۲ هزار و ۹۰۰ واحد نانوایی یارانه‌ای و آزاد در تبریز فعال هستند.

منبع:خبرگزاری صدا و سیما

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.