
باشگاه خبرنگاران جوان - علی رمضانپور مدیر طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین از افزایش ۵ درصدی جوجهریزی در مرغداریهای این استان طی سه ماهه گذشته خبر داد و گفت: بیش از ۱۲ میلیون قطعه جوجهریزی منجر به تولید بیش از ۲۴ هزار تن گوشت مرغ شده است.
وی افزود: در سه ماهه گذشته، ۱۲ میلیون و ۴۳۱ هزار و ۲۲۰ قطعه جوجهریزی در واحدهای پرورش مرغ گوشتی استان قزوین انجام شده است. این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته که ۱۲ میلیون و ۲۱۲ هزار و ۴۳۰ قطعه بود، رشدی بیش از ۵ درصد را نشان میدهد.
وی اضافه کرد: در سه ماهه اخیر، از محل این میزان جوجهریزی، بیش از ۲۴ هزار و ۲۴۱ تن گوشت مرغ در استان تولید و روانه بازار شده است. به طور متوسط، ماهانه چهار میلیون قطعه جوجهریزی در واحدهای پرورش مرغ استان قزوین انجام میشود.
رمضانپور بیان کرد: بیشترین میزان جوجهریزی در واحدهای تولیدی استان در خرداد ماه با چهار میلیون و ۱۵۶ هزار قطعه به ثبت رسیده است.
مدیر طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: این افزایش تولید میتواند نقش مهمی در تأمین پروتئین مورد نیاز استان و تنظیم بازار گوشت مرغ داشته باشد.
منبع: روابط عمومی جهاد کشاورزی استان قزوین