عسل سه گونه از زنبور‌های بدون نیش استرالیایی دارای خواص ضد باکتریایی قوی است.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ جواد فراهانی - محققان دانشگاه سیدنی دریافته‌اند که عسل سه گونه از زنبور‌های بدون نیش استرالیایی، حتی پس از نگهداری یا حرارت دادن، دارای خواص ضد باکتریایی قوی است؛ که در مقایسه با عسل اروپایی، مزیت درمانی مهمی به آن می‌دهد.

این مطالعه که در مجله Applied and Environmental Microbiology منتشر شده است، بر روی گونه‌های زنبور عسل زیر تمرکز دارد:

تتراگونولا کاربوناریا، تتراگونولا هوکینگسی و آستروپلبیا آسترالیس

نتایج نشان داد که عسل حاصل شده حاوی اجزای ضد باکتریایی است که صرفاً مبتنی بر پراکسید هیدروژن نیستند، بلکه شامل ترکیبات منحصر به فردی هستند که اثربخشی آن را در برابر باکتری‌ها حفظ می‌کنند.

این نوع عسل، به ویژه با توجه به خواص ثابت آن در گونه‌های مختلف و مناطق جغرافیایی مختلف، ابزاری امیدوارکننده برای مبارزه با مقاومت آنتی‌بیوتیکی است.

با این حال، تولید محدود (فقط نیم لیتر در هر کندو در سال) یک چالش است، اما می‌توان با تکنیک‌های پرورش کارآمدتر بر آن غلبه کرد.

مطالعات قبلی نشان داده‌اند که عسل، از جمله عسل مانوکا، در تسریع بهبود زخم و کاهش التهاب مؤثر است؛ که موقعیت آن را به عنوان یک درمان بالقوه برای بسیاری از بیماری‌های پوستی و ایمنی تقویت می‌کند.

منبع: ارم نیوز

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار