مسئول ستاد بحران جنگ سازمان نظام مهندسی ساختمان تهران بیان کرد:  آمار اولیه خسارت‌های وارده به ۳ هزار واحد حدوداً تخمین زده شد. اما با برگشت مردم به منطقه و ارزیابی مجدد، این رقم به نزدیک ۸ هزار واحد افزایش یافته است.

 باشگاه خبرنگاران جوان؛ محبوبه کباری- بیژن خطیبی، مسئول ستاد بحران جنگ سازمان نظام مهندسی ساختمان تهران اظهارداشت: طبق دستورالعمل هیئت دولت، در روزهای ابتدایی، بنیاد مسکن مسئول بازسازی و ارزیابی خسارات مردم شهر تهران شد. 

وی  با بیان اینکه با توجه به گستردگی موضوع و نیروی محدود بنیاد مسکن در استان تهران، با درایت بنیاد مسکن کشوری، ۵ استان همجوار به کمک آمدند و ارزیابی‌ها را آغاز کردند گفت:زیرا موضوع در هیئت دولت به نتیجه قطعی نرسید، شهرداری تهران به رهبری آقای زاکانی اعلام کرد که مسئولیت ساخت و ساز، تخریب، نوسازی و مقاوم‌سازی منازل مردم را بر عهده می‌گیرد.

وی ادامه داد: مردم کشور می‌توانند با مراجعه به شهرداری‌های مناطق، مسائل و موضوعات خود را مطرح کنند. شهرداری تهران همچنین راهکارهای متعددی را بررسی می‌کند تا مردم با حداکثر رضایتمندی به نقطه بهینه برسند.

خطیبی با بیان اینکه  تا کنون، ما ۴ نوع درجه‌بندی ساختمان داریم گفت:ساختمان‌هایی که قابل نوسازی نیستند و باید تخریب شوند،  ساختمان‌هایی که قابلیت مقاوم‌سازی دارند و نیاز به تخریب کامل ندارند، ساختمان‌هایی که نیاز به تعمیرات جزئی دارند، ساختمان‌هایی که به سرعت نیاز به شیشه‌اندازی دارند تا ساکنان بتوانند به سرعت به آن‌ها برگشته و سکونت کنند.

مسئول ستاد بحران جنگ سازمان نظام مهندسی ساختمان تهران بیان کرد:  آمار اولیه خسارت‌های وارده به ۳ هزار واحد حدوداً تخمین زده شد. اما با برگشت مردم به منطقه و ارزیابی مجدد، این رقم به نزدیک ۸ هزار واحد افزایش یافته است. همچنین، تعداد زمینی که برای ساخت و ساز نیاز داریم، حدود ۴۰۰-۵۰۰ واحد  است، که این شامل ۱۰۰-۱۲۰ زمین پلاک می‌شود.

وی ادامه داد: به رغم تلخی‌های حادثه، شهرداری تهران در حال تغییر قوانین به گونه‌ای است که بتواند منابع مالی لازم را برای بازسازی تأمین کند. انتظار می‌رود نتایج نهایی مربوط به ساخت و ساز و مقاوم‌سازی تا شنبه اعلام شود.

 

برچسب ها: مسکن ، ساخت مسکن
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار