سخنگوی صنعت آب گفت: درصد پرشدگی در کل سد‌های کشور حدود ۴۶ درصد است.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ کیمیا قلی‌پور - عیسی بزرگ‌زاده سخنگوی صنعت آب گفت: متاسفانه به دلیل کم بارشی که رخ داده ما در مجموع سدها، آورد ورودی که از ابتدای سال آبی جاری یعنی اول مهرماه تا تاریخ ۲۱ تیرماه داشتیم حدود ۲۲.۴ میلیارد مترمکعب بوده که نسبت به سال گذشته که ۳۹.۱۵ میلیارد مترمکعب بوده است ۴۳ درصد عقب ماندگی داریم.

او افزود: به سبب مدیریت مخزن و رهاسازی خوشبختانه حجم موجود آب در مخازن سد‌ها اکنون حدود ۲۳.۶۷ میلیارد مترمکعب است که نسبت به سال گذشته ۲۶ درصد عقب ماندگی داریم؛ درصد پرشدگی هم در کل سد‌های کشور حدود ۴۶ درصد است.

سخنگوی صنعت آب می‌گوید: متاسفانه به رغم اینکه پیش بینی شده بود در حوزه تهران در ماه‌های اردیبهشت و خرداد بارش نرمالی را خواهیم داشت چنین اتفاقی رخ نداد و مجموع بارش‌های دریافتی از ابتدای سال آبی تا ۲۰ تیرماه حدود ۱۵۰ میلی‌متر ثبت شده است که نسبت به مدت مشابه حدود ۳۴ درصد و نسبت به بلندمدت حدود ۴۴ درصد کاهش را داشتیم؛ می‌توانیم بگوییم سال آبی جاری دومین سال کم بارش در دوره آماری موجود ۵۷ ساله است و از سوی دیگر در پنجمین سال خشکسالی هستیم.

سال آبی بسیار سختی را داریم 

بزرگ زاده گفت: از نظر حجم مخازن هم باید گفت سد امیرکبیر ۵۸ درصد، سد لار ۳۴ درصد، سد طالقان ۳۲ درصد نسبت به سال قبل عقب ماندگی دارند؛ ترکیب سدهای ماملو و لتیان هم در مجموع ۴۷ درصد نسبت به سال قبل عقب‌ماندگی دارند که نشان می‌دهد ما سال آبی بسیار سختی را داریم از مدت‌ها پیش از مردم شریف به ویژه ساکنان محترم استان تهران، البرز و بخش‌هایی از استان قزوین که از سدهای پنجگانه آب دریافت می‌کنند خواهش کردیم که با مديريت مصرف به ما کمک کنند.

او افزود: ما بیم این را داریم که با کمبود آب رفاه مردم در تهران و البرز کاهش پیدا کند بنابراین از شهروندان خواهش می‌کنیم که به شدت مديريت مصرف آب را در دستور کار خود قرار دهند.

برچسب ها: سدهای کشور ، وضعیت آب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار