
باشگاه خبرنگاران جوان - محمد میرزایی با بیان اینکه پرورش دهندگان دام در روستا که فعالیت آنها مورد تائید باشد صرفا میتوانند تسهیلات نهاده دریافت کنند، اظهار کرد: سقف این تسهیلات برای پرواربندی گوساله ۱۵ میلیارد ریال و برای پرواربندی بره ۵ میلیارد ریال است.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه مدت زمان باز پرداخت تسهیلات حداکثر یک سال است، اظهار کرد: سهم آورده متقاضیان مشمول و واجد شرایط بهره مندی از تسهیلات حداقل ۲۰ درصد سرمایه در گردش مورد نیاز طرح است. متقاضی میبایست در سامانه تسهیلات بانکی "سیتا" ثبت نام کرده باشد.
به گفته او، در حال حاضر روند اجرایی بررسی درخواست متقاضیان آغاز و حداکثر پس از سه روز کاری بعد از وصول درخواست مشمولین بهره مندی تسهیلات به کارگروه استانی معرفی میشوند؛ اعتبار این تسهیلات از محل منابع داخلی بانک کشاورزی تامین شده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شیراز با اذعان به اینکه این شهرستان رتبه چهارم تولید گوشت قرمز استان فارس را داراست، ابراز کرد: سالانه حدود ۴ هزار تن گوشت قرمز در بیش از ۱۵۰ واحد پرواربندی صنعتی و سنتی گوساله و بیش از ۱۰۰۰ واحد پرواربندی دام سبک این شهرستان تولید و به بازار مصرف عرضه میشود.
او میافزاید: مجتمع بره پرواری ۳۵۰ واحدی طرح انتقال شهرستان شیراز با ظرفیت پرواربندی ۷۰ هزار راس دام سبک در هر دوره از جمله ظرفیتهای ویژهی این شهرستان در تولید گوشت قرمز است که با بهره مندی از حمایتهای دولت امکان افزایش تولید گوشت را داراست.
میرزایی با بیان اینکه متقاضیان برای کسب اطلاعات دقیق میتوانند به مراکز جهاد کشاورزی مراجعه کنند، تاکید کرد: منابع تخصیص یافته محدود است، درخواست متقاضیان بر اساس شاخصهای مد نظر معاونت تخصصی و زمان ارائه درخواست بررسی و ترتیب اثر داده خواهد شد.
منبع: روابط عمومی جهاد کشاورزی فارس