
باشگاه خبرنگاران جوان ؛ سعید شاهرخی با اشاره به اینکه زمانی که هتلهای زیادی هم در شهر نبوده، مردم ما به گرمی از مهمانان استقبال می کردند و آنها را مهمان خانههای خود می کردند، اظهار کرد: این فرهنگ و ویژگی مردم ما باید ترویج شود و از طرفی نوع رابطه مردم با گردشگر نیز از نظر فرهنگی و تعاملات فرهنگی باید مورد تاکید قرار بگیرد.
وی ادامه داد: ارتقا فرهنگی و نشان دادن فرهنگ غنی لرستان می تواند از اثرات این ثبت باشد.
استاندار لرستان با بیان اینکه شهر خرمآباد ظرفیتهای فوقالعاده ای دارد، گفت: با کمترین امکانات در این شهر میتوان بیشترین کارها را کرد، مگر ما آب را از خلیج آوردیم! دریاچه کیو خودجوش است،
در تنگ شبیخون سد هست و بناست دریاچهای به وسعت دریاچه کیو در آن منطقه در مقابل مخملکوه ایجاد کنیم،
اینها کارهایی است که با جدیت در دستور کار ماست و به مشارکت بخش خصوصی نیاز داریم.
شاهرخی با بیان اینکه در شمال شهر استعدادهای فراوانی داریم، افزود: در جنوب شهر خرم آباد در ماسور، پشته، علوی ، شقایق و در مسیر جنوب شهر هم فرصتهای بیبدیل داریم و در واقع بخش عمده میراث جهانی ثبت شده ما در این مسیر است.
وی ادامه داد: برهمین اساس رشد متوازن شهر و کل استان از ززو ماهرو و تا دلفان و سلسله و کوهدشت و ...مدنظر ماست.
وی تصریح کرد: همه استان باید از مواهب ثبت جهانی بهره ببرد و لرستان مقصد گردشگری بشود.
استاندار لرستان تاکید کرد: باید خودمان را به جامعه هدف در سراسر کشور نشان دهیم، یعنی کل استان از بیشه تا شیرز و ...را به همه کشور و دنیا نشان بدهیم.
شاهرخی در بخش دیگری از سخنانش به فواید ثبت جهانی اشاره کرد و گفت: از دیگر فواید ثبت اینست که این آثار برای نسل آینده حفظ می شود، آگاهی های عمومی نسبت به میراث فرهنگی افزایش یافته و توسعه پایدار ایجاد می شود.
وی ادامه داد: ثبت جهانی در جهت حفظ طبیعت و تاریخ و تمدن استان موثر است و جوانان ما می توانند به این پیشینه افتخار کنند.
وی گفت: این ثبت در سطحی بالاتر، تقویت دیپلماسی فرهنگی را به دنبال دارد.
منبع: روابط عمومی استانداری لرستان