پخت حلیم در خمره‌های گِلی، آیینی در روستای قهساره

پخت حلیم نذری در خمره های گلی یکی از آیین های قدیمی در روستای قهساره اردستان در ایام ماه محرم است.

باشگاه خبرنگاران جوان - این غذای نذری بیش از ۱۰۰ سال است نسل در نسل در منزل یکی از اهالی روستای قهساره اردستان پخت می‌شود.

مواد اولیه حلیم که بیشتر گندم، عدس و روغن حیوانی است و درون خمره‌های گلیِ سفالی که بدنه بیرونی آن را گل مالی می‌کنند می‌ریزند و سپس در تنور با ذغال پخته می‌شود.

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.