مدیرکل استاندارد فارس گفت: در راستای صیانت از حقوق مصرف‌کنندگان و تضمین صحت عملکرد تجهیزات اندازه‌گیری، نازل‌های عرضه سوخت مایع سطح استان ، بصورت مستمر مورد بازرسی قرار می گیرند.

باشگاه خبرنگاران جوان - علی عزیزی در جلسه اداره کل استاندارد فارس گفت: در راستای صیانت از حقوق مصرف‌کنندگان و تضمین صحت عملکرد تجهیزات اندازه‌گیری، نازل‌های عرضه سوخت مایع سطح استان, بصورت مستمر مورد بازرسی قرار می گیرند.

او ادامه داد: در چهار ماهه اول سال ۱۴۰۴، تعداد ۲۰۳۹ نازل سوخت در جایگاه‌های عرضه بنزین و گازوئیل توسط شرکتهای بازرسی تایید صلاحیت شده و بر اساس ضوابط سازمان ملی استاندارد ایران مورد آزمون صحت و دقت قرار گرفتند.

مدیرکل استاندارد فارس افزود: دستگاه‌های عرضه سوخت از تجهیزات اندازه‌گیری حجم محسوب می‌شوند که صحت عملکرد آن‌ها تأثیر مستقیم بر رضایت عمومی و عدالت اقتصادی دارد که از این رو، نظارت دقیق و مستمر بر این تجهیزات به‌صورت دوره ای در دستور کار قرار دارد.

عزیزی با اشاره به اهمیت رعایت استانداردها در جایگاه‌های سوخت گفت: در صورت مشاهده هرگونه مغایرت یا خطا در عملکرد نازل‌ها، اقدامات قانونی از جمله پلمب تجهیزات معیوب و الزام مالک جایگاه به رفع نقص انجام می‌شود که این بازرسی‌ها، همه شهرها و مناطق استان را دربر داشته و نتایج آن به صورت منظم ثبت و گزارش می‌شود.

او ادامه داد: این اقدامات در چارچوب نظارت بر اجرای استانداردهای ملی در حوزه اندازه‌شناسی قانونی صورت می‌گیرد و نقش مهمی در حفظ اعتماد عمومی نسبت به خدمات عرضه سوخت ایفا می‌کند.

مدیرکل استاندارد فارس با تأکید بر نقش نظارت‌های مستمر در ارتقاء سطح اعتماد عمومی افزود: سلامت تجهیزات عرضه سوخت، از جمله عوامل ایجاد اطمینان عمومی، عدالت در توزیع و پیشگیری از سوانح احتمالی است. این اداره‌کل با جدیت، روند پایش مستمر را در دستور کار دارد.

صدور ۶۷ پروانه کاربرد علامت استاندارد اجباری و ۶ پروانه تشویقی

مدیرکل استاندارد استان فارس گفت: در سه‌ماهه امسال اداره کل استاندارد موفق به صدور ۶۷ پروانه کاربرد علامت استاندارد اجباری و ۶ پروانه کاربرد علامت استاندارد تشویقی برای واحد‌های تولیدی و خدماتی شد.

عزیزی گفت: در سه‌ماهه نخست سال ۱۴۰۴ اداره کل استاندارد فارس موفق به صدور ۶۷ پروانه کاربرد علامت استاندارد اجباری و ۶ پروانه کاربرد علامت استاندارد تشویقی برای واحد‌های تولیدی و خدماتی شد.

او گفت: این پروانه‌ها در حوزه‌های مختلف از جمله صنایع غذایی، کشاورزی، شیمیایی، ساختمانی، معدنی، برق و الکترونیک صادر شده‌اند و نشان‌دهنده تعهد واحد‌های تولیدی به رعایت الزامات استاندارد‌های ملی و ارتقای کیفیت محصولات و خدمات عرضه شده به بازار است.

مدیرکل استاندارد استان فارس گفت: صدور پروانه‌های استاندارد اجباری عمدتاً مربوط به محصولاتی بوده است که بر اساس قوانین و مقررات ملی، رعایت استاندارد در تولید و عرضه آنها الزامی است. در مقابل، پروانه‌های استاندارد تشویقی به واحد‌هایی اعطا شده است که به صورت داوطلبانه استاندارد‌های ملی را در فرآیند تولید و ارائه خدمات خود پیاده‌سازی کرده‌اند.

عزیزی تأکید کردند که فرآیند صدور پروانه‌ها پس از انجام بازرسی‌های فنی، نمونه‌برداری، آزمون‌های تخصصی و اطمینان از انطباق فرآیند‌ها و محصولات با استاندارد‌های مربوطه انجام شده است.

او گفت: اداره کل استاندارد با تداوم اقدامات نظارتی و حمایتی خود در حوزه استانداردسازی، بر افزایش کیفیت محصولات داخلی، صیانت از حقوق مصرف‌کنندگان و ارتقاء رقابت‌پذیری واحد‌های تولیدی در بازار‌های داخلی و خارجی تأکید کرد.

منبع: اداره استاندارد فارس

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.