در بازدید جمعی از استادان ارتباطات دانشگاه‌های تهران از ساختمان شیشه‌ای، بر اهمیت ثبت و روایت مستند جنایات رژیم صهیونیستی برای نسل‌های آینده تأکید شد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ علی محسنی - جمعی از استادان رشته‌های ارتباطات، هنر و رسانه دانشگاه‌های تهران با حضور در «ساختمان شیشه‌ای» سازمان صداوسیما، از بخش‌های مختلف آن بازدید کردند و در جریان جزئیات حمله رژیم صهیونیستی به رسانه ملی قرار گرفتند. در این بازدید، بر ضرورت مستندسازی این حمله و روایت دقیق آن برای آیندگان تأکید شد.

شهاب اسفندیاری، رئیس دانشگاه صداوسیما با اشاره به نقش رسانه ملی در دوران مقاومت، گفت: «این بازدید فرصتی فراهم کرد تا حدود پنجاه تن از اساتید از نزدیک با روایت‌های دست اول و شاهدان حادثه آشنا شوند و درباره نحوه روایت این رویداد بی‌سابقه در تاریخ رسانه، تبادل نظر کنند.»

اکبر کمالی، استاد دانشگاه، هدف‌گیری مراکز رسانه‌ای را فروپاشی اصول اخلاقی و بین‌المللی دانست و تصریح کرد: «پیام این حمله آن است که رژیم صهیونیستی هیچ ارزشی برای قواعد بین‌المللی و حقوق انسانی قائل نیست.»

داوود نعمتی انارکی، عضو هیئت علمی دانشگاه صداوسیما نیز تأکید کرد: «این منطقه نظامی نبوده است؛ حریم این شهدا دوربین و میکروفون‌شان بود. حمله به چنین مکانی نه قابل توجیه است و نه مطابق با هیچ‌یک از اصول حقوق بین‌الملل.»

در همین راستا، محمود دهقان، استاد علوم ارتباطات اجتماعی خاطرنشان کرد: «مطابق با حقوق بین‌الملل و مصوبات نهادهای معتبر جهانی، خبرنگاران و مراکز رسانه‌ای دارای مصونیت هستند و حمله به آنان مصداق جنایت جنگی تلقی می‌شود.»

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار