مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی از جریمه یک میلیاردی متخلفان صنفی در گشت‌های مشترک و تشدید نظارت بر بازار و مقابله با کالا‌های قاچاق در استان خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ سمانه هرمزی - محدثی‌نژاد مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی با حضور در برنامه پرسمان صدا و سیمای استانگفت: در مدت جنگ ۱۲ روزه، سازمان تعزیرات با همکاری صمت، اتاق اصناف و جهاد کشاورزی در دو شیفت صبح و عصر گشت‌های مشترک برای حفظ آرامش بازار برگزار کرد.

او افزود: ۳۶ اکیپ گشت در این مدت ۱۱۴ بازرسی انجام دادند که منجر به تشکیل ۱۵ پرونده تخلف شد و متخلفین به پرداخت یک میلیارد تومان جریمه محکوم شدند. بیشتر این تخلف‌ها، صنفی خرد در حوزه عدم درج قیمت و گران‌فروشی بود.

محدثی‌نژاد بیان کرد: طرح مقابله با پوشاک و منسوجات قاچاق از سال ۹۲ مصوب شده و خرید، فروش، حمل و نگهداری این کالا‌ها تخلف انگاری شده است؛ گزارش‌های ارسالی به تعزیرات رسیدگی شده و گشت‌های ویژه‌ای نیز در این زمینه فعالیت می‌کنند.

مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی ادامه داد: تعزیرات در نظارت بر قیمت‌ها با سایر دستگاه‌ها مشارکت دارد؛ در مورد روغن، به دلیل کمبود مواد اولیه، قیمت‌ها متفاوت بود و برخی افراد سودجو روغن را گران‌تر از قیمت مصوب به فروش می‌رساندند.

او عنوان کرد: مردم می‌توانند گزارش‌های گران‌فروشی را در هر بخشی از طریق سامانه ۱۳۵ به تعزیرات و یا سامانه ۱۲۴ سازمان صمت اطلاع دهند؛ خود نظارتی مردم تاثیر بسیار زیادی در کنترل بازار دارد.


بیشتر بخوانید


محدثی‌نژاد تصریح کرد: سازمان تعزیرات حکومتی یک دستگاه شبه قضایی است که رسیدگی‌ها در آن بر اساس چارچوب قانون و با ضمانت اجرایی انجام می‌شود.

مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی اظهار کرد: سازمان تعزیرات در ۵ شهرستان استان اداره دارد، در حالی که سازمان صمت در تمامی شهرستان‌ها دارای اداره است و مردم موارد تخلف را می‌توانند به این اداره اعلام کنند.

او گفت: نظارت بر قیمت بلیط‌های اتوبوس و... مربوط به سازمان صمت است، اما تعزیرات نیز در این زمینه ورود پیدا می‌کند و با اداره حمل و نقل جاده‌ای گشت‌هایی انجام می‌دهد تا از افزایش قیمت غیرقانونی جلوگیری شود.

محدثی‌نژاد افزود: در مورد لوازم آرایشی و بهداشتی نیز مردم باید از خرید کالا‌های قاچاق خودداری کنند، زیرا این کالا‌ها سلامت محور هستند و باید از کالا‌هایی که دارای سیب سلامت هستند، استفاده شود؛ ترجیحاً از محصولات ایرانی استفاده کنید و از خرید دارو‌ها و مواد مکمل در باشگاه‌ها خودداری کنید.

محدثی‌نژاد تأکید کرد: خرید، فروش، حمل و نگهداری کالای قاچاق جرم است و مردم می‌توانند گزارش‌های مربوط به این تخلفات را به پلیس اقتصادی اطلاع دهند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.