طرح تکمیل آبرسانی به ساری از سد شهید رجایی که با هدف افزایش ظرفیت انتقال و حفظ پایداری آب آشامیدنی مرکز استان و صرف بالغ بر چهار هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار اجرا شد.

باشگاه خبرنگاران جوان - زیرساخت‌های ایجاد شده برای ارتقای توان آبرسانی به مرکز مازندران و افزایش پایداری شبکه آب شهری ساری امروز -دوشنبه- با حضور عباس علی‌آبادی در ساری به بهره‌برداری رسید و به شبکه آبرسانی ساری متصل شد.

با بهره‌برداری از این طرح تکمیلی به عنوان یکی از طرح‌های اصلی افزایش پایداری تامین آب آشامیدنی مرکز مازندران، توان آبرسانی از تصفیه‌خانه آب آشامیدنی شهر ساری به مرکز مازندران از یک‌هزار لیتر بر ثانیه به یک‌هزار و ۵۰۰ لیتر بر ثانیه رسید.

وی افزود: تصفیه‌خانه آب آشامیدنی زنده‌یاد سلیم‌بهرامی شهر ساری که سال ۱۳۹۸ به بهره‌برداری رسید، امکان تصفیه و سالم‌سازی یک‌هزار و ۵۰۰ لیتر بر ثانیه آب را دارد، اما به دلیل کافی نبودن ظرفیت انتقال آب به شهر ساری، تا کنون فقط یک‌هزار لیت بر ثانیه از این تصفیه‌خانه آب به شبکه آب شهر ساری تزریق می‌شد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای مازندران در تشریح فرآیند تامین آب آشامیدنی شهر ساری از سد شهید رجایی خاطرنشان کرد: آب مخزن سد شهید رجایی از طریق یک خط انتقال ۲۵ کیلومتری ابتدا به تصفیه‌خانه شهر ساری می‌رسد و پس از تصفیه با خط انتقال ۹ کیلومتری وارد مخزن بزرگ در ورودی جنوبی ساری می‌شود. برای ارتقاءِ ظرفیت خط انتقال به شبکه توزیع مرکز استان نیازمند اجرای یک خط انتقال ۳.۲ کیلومتری از منطقه باغ‌کرمانی تا ابتدای شبکه توزیع شهری بودیم که این طرح اکنون به به بهره‌برداری رسیده است.

داوودیان اظهار کرد: به منظور افزایش ظرفیت ذخیره‌سازی و ارتقای پایداری تامین و توزیع آب آشامیدنی مرکز استان، در کنار مخزن قدیمی ۲۰ هزار متر مکعبی که در منطقه باغ کرمانی وجود داشت، یک مخزن ۲۰ هزار متر مکعبی دیگر نیز ساخته شد و با بهره‌برداری از آن آب آشامیدنی شهر ساری پس از ورود به ۲ مخزن ۲۰ هزار مترمکعبی وارد شبکه توزیع شهری می‌شود.

به گفته مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای مازندران، این طرح چهار و هزار و ۵۰۰ میلیارد ریالی با یک خط انتقال ۳.۲ کیلومتری و یک مخزن ۲۰هزار متر مکعبی همراه با زیرساخت‌های جانبی است.

حیدر داوودیان در حاشیه مراسم بهره‌برداری از این طرح آبرسانی اظهار کرد: این طرح نقش اثرگذار و برجسته‌ای در پایدارتر شدن تأمین آب آشامیدنی شهر ساری دارد و بهره‌برداری از آن توان تزریق آب آشامیدنی تامین شده از سد شهید رجایی به شبکه آب شهری مرکز مازندران را ۵۰ درصد افزایش می‌دهد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.