رئیس سازمان منابع طبیعی کاشت یک میلیارد درخت را به عنوان یکی از برنامه‌های مهم برای افزایش پوشش گیاهی، مقابله با بیابان‌زایی و بهبود وضعیت اقلیمی برشمرد.

باشگاه خبرنگاران جوان - علی تیموری در جلسه ستاد مردمی کاشت یک میلیارد درخت درباره اهمیت مشارکت مردمی در این طرح ملی افزود: این طرح با همکاری مردم، سازمان‌های مردم‌نهاد و جوامع محلی اجرا می‌شود و قرار است طی چهار سال، سالانه ۲۵۰ میلیون درخت در سراسر کشور کاشته شود.

رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور با معرفی سامانه «ساتک» به عنوان سامانه تولید و کاشت درخت، ادارات کل منابع طبیعی استان‌ها را موظف به ثبت دقیق اطلاعات مکانی و تعداد نهال‌های تولیدی و درختان کاشته شده در این سامانه کرد و اظهارداشت: با ثبت در سامانه مذکور امکان پیگیری و مستندسازی دقیق طرح فراهم می‌شود.

تیموری با تاکید بر اهمیت بهره‌مندی از ظرفیت جوامع روستایی و تشکل‌های مردم نهاد به عنوان مجریان این طرح تصریح کرد: هدف از کاشت یک میلیارد درخت، دستیابی به پایداری در اکوسیستم و بهبود وضعیت منابع طبیعی کشور است.

نهال‌کاری ۵ تا ۱۵ هکتاری در اراضی با پوشش گیاهی ضعیف در هر شهرستان

رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور، از ادارات کل منابع طبیعی استان‌ها خواست با استفاده از ظرفیت‌های موجود نسبت به شناسایی و نهال‌کاری در اراضی با پوشش گیاهی ضعیف در قطعات ۵ تا ۱۵ هکتاری در هر شهرستان اقدام کنند.

وی، مستندسازی اقدامات و فعالیت‌های اجرایی در حوزه منابع طبیعی را بسیار مهم دانست و افزود: این مستندسازی می‌تواند مسیر تحقق اهداف سازمان را روشن‌تر سازد.

تیموری، همچنین رسیدگی به مشکلات مردم و تعامل با ذی‌نفعان، خیرین و سازمان‌های مردم نهاد را از اولویت‌های کاری مدیران منابع طبیعی برشمرد.

منبع: وزارت جهاد کشاورزی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار