فرح بخش گفت: هزار و ۶۲۵ کلاس درس در دوره آموزش ابتدایی این استان، تراکم بالای ۳۵ نفر دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان _ محمدرضا فرح بخش مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان در گردهمایی معاونان و کارشناسان آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان کرمان گفت: کارشناس آموزش ابتدایی باید بتواند از حوزه ابتدایی دفاع کند، ذهنیت خوبی از کارش داشته باشد، اهمیت جایگاه خود را بداند و بر حوزه کاری اش مسلط باشد.

وی با بیان اینکه بازماندگی از تحصیل، موتور تولید فقر است، افزود: امروز ۶۷ درصد زندانیان ما تحصیلات زیر دیپلم دارند و این موضوع نشان می‌دهد ترک تحصیل و بزهکاری چه رابطه‌ای با سواد دارند؟ کم کردن آمار بازماندگان از تحصیل و تارکان تحصیل از ضرورت‌های اجتماعی است و در این زمینه نباید مدیریت آتش نشانی داشته باشیم به این معنی که نباید اجازه دهیم فقر تولید شود و بعد به فقیران بسته‌های معیشتی بدهیم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان گفت: رکن پیشرفت جامعه آموزش است، آموزش ابتدایی بسیار برای آموزش و پرورش استان اهمیت دارد، بنده هم از اول خدمتم در پی این بوده‌ام که ادبیات آموزش و پرورش فنی - تخصصی شود نه دنبال موعظه کردن باشم، این موضوع را نهادینه کنم که آموزش و پرورش دستگاهی فنی - تخصصی است.

فرح بخش اظهار داشت: از طریق طرح حامی نرخ تکرار پایه و بازماندگی از تحصیل ما کمتر می‌شود، چالش‌ها را باید بیان کنیم، جایگاه شاخص‌ها را باید ارتقا دهیم، با ضرایب و آمار باید کار کنیم، از کلی گویی و شعارزدگی بپرهیزیم و بدانیم که بدون منابع مالی نمی‌شود کار کرد.

وی ضمن تبیین اهمیت دوره پیش دبستانی گفت: الگوی مدرسه تراز تعریف شده، این الگو روشی کاربردی است، اجتماعات یادگیری برای این است که معلم‌ها با تجربه‌های یکدیگر آشنا شوند، تاکید آموزش و پرورش بر رفع اختلالات حوزه یادگیری است، تراکم کلاس‌ها بالاست ۱۶۲۵ کلاس در دوره ابتدایی با جمعیت  بالای ۳۵ نفر در استان داریم، یعنی ۴ یا ۵ هزار دانش آموز دارای اختلال یادگیری هستند که این موضوع دینی بر گردن ماست، ۶ هزار میلیارد تومان اگه داشته باشیم می‌توانیم تراکم کلاس‌ها را به ۳۰ نفر برسانیم.  

 مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان گفت: در تلاشیم منابع مالی خوبی تزریق کنیم تا کار‌ها بهتر پیش رود، تاکید ویژه‌ای بر ثبت نام کلاس اولی‌ها و ثبت سفارش کتب درسی داریم، مدرسه مطلوب مدرسه‌ای است که از همه اقشار جامعه در آن باشد و در اصطلاح جامعه‌ای بی طبقه داشته باشیم تا دانش آموزان در کنار هم یاد بگیرند و بدانند که در جامعه چه اقشاری زندگی می‌کنند.

فرح بخش تصریح کرد: متاسفانه در دهه‌های اخیر مدارس را طبقاتی و دانش آموزان را مجزا کرده‌ایم، در یک مدرسه همه غنی، در یک مدرسه همه فقیر یا قشر متوسط و... هستند، چشم و هم چشمی در خرید نوشت افزار وجود دارد، در این صورت کودک یا نوجوان هیچ درکی از جامعه ندارد و عوارض این مسائل در آینده مشخص می‌شود، باب مدارس خاص باید بسته شود، معلمان توانمند بایستی عادلانه در همه مدارس توزیع شوند و توانمندسازی معلمان به صورت یکپارچه صورت گیرد.

وی گفت: جلوی تله فقر و فقر بین نسلی را باید با کارکرد آموزش بگیریم تا از خانواده فقیر فرزند فقیر به جامعه برنگردد.

بر پایه این گزارش، گردهمایی معاونان و کارشناسان آموزش ابتدایی آموزش و پرورش شهرستان‌ها و مناطق استان با حضور مدیرکل، معاون آموزش ابتدایی و ... در کانون اندیشه ناحیه ۲ کرمان برگزار شد.

منبع: روابط عمومی آموزش و پرورش استان کرمان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.