
باشگاه خبرنگاران جوان - مصطفی سالاری در نشستی با هیأت مدیره انجمن صنفی کارفرمایی کارگزاریهای رسمی این سازمان افزود: اصلاح ساختار و نحوه همکاری با کارگزاریهای تأمین اجتماعی باید متناسب با تحولات سازمان به ویژه اجرای طرحهای تحولی بیستگانه صورت گیرد.
مدیر عامل سازمان تأمین اجتماعی با بیان اینکه با اجرای بخشی از طرحهای تحولی بیستگانه، تغییر اساسی در حوزه فعالیت کارگزاریهای سازمان تأمیناجتماعی اتفاق خواهد افتاد؛ تصریح کرد: هدف از اجرای طرحهای تحول دیجیتال و هوشمندسازی، عدم مراجعه حضوری مخاطبان تأمین اجتماعی است نه اینکه صرفاً مراجعان و ذینفعان سازمان به جای شعبه به کارگزاری مراجعه کنند.
با انتقال تدریجی خدمات قابل واگذاری به کارگزاریها موافق هستیم
سالاری با بیان اینکه با انتقال تدریجی خدمات قابل واگذاری به کارگزاریها موافق هستیم، افزود: پیشنهاد میشود کمیتهای با حضور نمایندگان هیأت مدیره انجمن، در حوزه اصلاح نحوه همکاری با کارگزاریها با لحاظ رویکردهای سازمان در مسیر چابکسازی و تحولات دیجیتال فعال شود.
وی با اشاره به اینکه منصفانه کردن بهای تمام شده ارائه خدمات تأمین اجتماعی در حوزه فعالیت کارگزاریها مورد توجه است؛ توضیح داد: واگذاری خدمات مشاوره حوزه تأمین اجتماعی به کارگزاریهای سازمان مورد موافقت اولیه قرار گرفت و مقرر شد دستورالعمل مربوطه تدوین شود، انجمن صنفی کارفرمایی کارگزاریهای رسمی تأمین اجتماعی در راستای واگذاری خدمات مشاوره حوزه تأمین اجتماعی به این مراکز، باید طرح سازوکار مشاوره و انواع خدمات مشاور با نرخهای پیشنهادی را به سازمان ارائه دهد.
سالاری افزود: همچنین در تخصیص بازرسی باید سازوکار ارجاع پروندهها با تاکید بر عدم گزینش و احصای پروندهها تدوین شود؛ در این حوزه سرعت رسیدگی، زمان و مسافت، شاخصهای اساسی است.
وی بیان کرد: در حوزه کاری کارگزاریهای تأمین اجتماعی، پروندهها باید به چند سطح تقسیمبندی شود؛ ارزیابی کیفی اقدامات این مراکز نیز بر مبنای قانون، مورد توجه است.
به گفته مدیر عامل سازمان تأمین اجتماعی؛ چارچوب اصلاح ساختار، اصلاح قراردادها، وظایف جدید محوله سازمان تأمین اجتماعی به کارگزاریها و ارزیابی اقدامات این مراکز تهیه خواهد شد.
منبع: سازمان تأمین اجتماعی
تامین اجتماعی مگی از سال 88 به بعد دبیران حق التدریس شامل بهره مندی سنوات بازنشستگی میشه
ولی بنده رای دیوان عدالت دیدید که این
رای هیات عمومی
اولاً: تعارض در آراء محرز است.
ثانیا: با توجه به این که به استناد مواد ۷ و ۴۸ قانون تامین اجتماعی مصوب سال ۱۳۵۴، سازمان تامین اجتماعی بر اساس بخشنامه شماره ۵۸۹- ۱۳۶۷/۱۰/۲۸، کلیه کارکنان غیر مشمول نظام حمایتی خاص دستگاه های دولتی را از تاریخ ۱۳۶۷/۹/۱ مشمول بیمه قرار داده است و با عنایت به این که معلمان حق التدریس نیز علی رغم اشتغال و دریافت حقوق، مشمول نظام حمایتی خاص بیمه ای نبوده اند، لذا دادنامه شماره ۹۱۰۹۹۷۰۹۰۰۲۰۰۲۱۵- ۱۳۹۱/۲/۱۷ شعبه دوم و دادنامه شماره ۹۱۰۹۹۷۰۹۰۲۵۰۲۳۶۲- ۱۳۹۱/۷/۱۰ شعبه بیست و پنجم دیوان عدالت اداری مبنی بر الزام آموزش و پرورش به پرداخت حق بیمه ایام کارکرد واقعی اشخاص مذکور و الزام سازمان تامین اجتماعی به دریافت حق بیمه بر مبنای مقررات تامین اجتماعی از تاریخ ۱۳۶۷/۹/۱ صحیح و موافق مقررات می باشد. این رای به استناد بند ۲ ماده ۱۲ و ماده ۸۹ قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری مصوب سال ۱۳۹۲ برای شعب دیوان عدالت اداری و سایر مراجع اداری مربوط در موارد مشابه لازم الاتباع است.
معاون قضایی دیوان عدالت اداری - علی مبشری
حال با وجود این رای چرا کارمندان شما فعلا هم توجیه نیستند و نمی دانند
که تمامی حق التدریس ها مثل هم هستند و حق بهره مندی سنوات را دارند ؟؟؟!!!
لطفاً
در این مورد همکاران خود را توجیه بفرما کار مردم را الکی طولانی نکنند
خداییش چرا نباید موقع آزمایش و تصویر برداری، هزینه به صورت برخط کم بشه؟؟
چرا باید چند ماه صبر کنیم تا پولمون رو بهمون بدهند؟؟ این زمان رو در حد یک ماه بکنید.
من باید همه هزینه های آزمایش و تصویر برداری رو از جیب بدهم و بعدش هم با برگه ها برم دنبالش
می گم خدایا اگر یه روزی نتونستم حضوری برم یا کسی رو نداشتم که برام این کارها رو انجام بده باید چه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
ول کنید و تامین اجتماعی را به هیئت منتخب اعضای صندوق بسپارید
دولت مالک صندوق نیست یک عضو صندوق هست