سالاری با تأکید بر تسهیل‌گری فعالیت کارگزاری‌ها در راستای منافع شرکای اجتماعی، گفت: خدمات غیرحضوری به معنای تغییر محل مراجعه مردم از شعبه به کارگزاری نیست.

باشگاه خبرنگاران جوان - مصطفی سالاری در نشستی با هیأت مدیره انجمن صنفی کارفرمایی کارگزاری‌های رسمی این سازمان افزود: اصلاح ساختار و نحوه همکاری با کارگزاری‌های تأمین اجتماعی باید متناسب با تحولات سازمان به ویژه اجرای طرح‌های تحولی بیست‌گانه صورت گیرد.

مدیر عامل سازمان تأمین اجتماعی با بیان اینکه با اجرای بخشی از طرح‌های تحولی بیست‌گانه، تغییر اساسی در حوزه فعالیت کارگزاری‌های سازمان تأمین‌اجتماعی اتفاق خواهد افتاد؛ تصریح کرد: هدف از اجرای طرح‌های تحول دیجیتال و هوشمندسازی، عدم مراجعه حضوری مخاطبان تأمین اجتماعی است نه اینکه صرفاً مراجعان و ذینفعان سازمان به جای شعبه به کارگزاری مراجعه کنند.

با انتقال تدریجی خدمات قابل واگذاری به کارگزاری‌ها موافق هستیم

سالاری با بیان اینکه با انتقال تدریجی خدمات قابل واگذاری به کارگزاری‌ها موافق هستیم، افزود: پیشنهاد می‌شود کمیته‌ای با حضور نمایندگان هیأت مدیره انجمن، در حوزه اصلاح نحوه همکاری با کارگزاری‌ها با لحاظ رویکرد‌های سازمان در مسیر چابک‌سازی و تحولات دیجیتال فعال شود.

وی با اشاره به اینکه منصفانه کردن بهای تمام شده ارائه خدمات تأمین اجتماعی در حوزه فعالیت کارگزاری‌ها مورد توجه است؛ توضیح داد: واگذاری خدمات مشاوره حوزه تأمین اجتماعی به کارگزاری‌های سازمان مورد موافقت اولیه قرار گرفت و مقرر شد دستورالعمل مربوطه تدوین شود، انجمن صنفی کارفرمایی کارگزاری‌های رسمی تأمین اجتماعی در راستای واگذاری خدمات مشاوره حوزه تأمین اجتماعی به این مراکز، باید طرح سازوکار مشاوره و انواع خدمات مشاور با نرخ‌های پیشنهادی را به سازمان ارائه دهد.

سالاری افزود: همچنین در تخصیص بازرسی باید سازوکار ارجاع پرونده‌ها با تاکید بر عدم گزینش و احصای پرونده‌ها تدوین شود؛ در این حوزه سرعت رسیدگی، زمان و مسافت، شاخص‌های اساسی است.

وی بیان کرد: در حوزه کاری کارگزاری‌های تأمین اجتماعی، پرونده‌ها باید به چند سطح تقسیم‌بندی شود؛ ارزیابی کیفی اقدامات این مراکز نیز بر مبنای قانون، مورد توجه است.

به گفته مدیر عامل سازمان تأمین اجتماعی؛ چارچوب اصلاح ساختار، اصلاح قراردادها، وظایف جدید محوله سازمان تأمین اجتماعی به کارگزاری‌ها و ارزیابی اقدامات این مراکز تهیه خواهد شد.

منبع: سازمان تأمین اجتماعی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۸
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ضیاء
۰۹:۵۲ ۰۵ مرداد ۱۴۰۴
برای گواهی کسر حقوق به شعبه مراجعه کردم،گفت باید بری کارگذاری و مبلغ ۴۶هزار تومان بابت کاری که خود شعبه باید به صورت رایگان انجام میداد هزینه کردم،همه جا همینطور شده خودشونو راحت کردن ومردم به دردسر وهزینه دادن انداختن،مگه چقد حقوق میگیریم
Iran (Islamic Republic of)
بازنشسته
۰۹:۲۶ ۰۵ مرداد ۱۴۰۴
جناب سالاری ظاهراً تو هم از گردونه حمایت خانواده بزرگ تامین اجتماعی روی به صف ظلم آوران آورده ای ،مگر افزایش حقوق سالیانه چقدر است که با بوق کرنا اعلام می کنید ولی در عمل همه آن شده قول های بی ارزش نمونه آن پرداخت معوقات ، ضمنا با این طرح اجحاف به جامعه تامین اجتماعی است هزینه های سازمانی را کاهش هزینه بیمه شدگان را افزایش پس بودن سازمان تامین اجتماعی عملا بی فایده است در حال حاضر کانون بازنشستگان هم برای خدمات هزینه می گیرند از جمله صدور کارت ، وام .با این کار فقط آقا بالا سر با قدرت بیشتر ایجاد می شود .خدمات درمانی صفر ، بیمه تکمیلی صفر،اخلاق مداری زیر صفر ، گنده گویی بالای صد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۰۶ ۰۵ مرداد ۱۴۰۴
آقا درست کار آقای خالص مدیر تامین اجتماعی هرسال باید بااعصاب ما بازی کنی خوشت میاد ما که می‌دونیم هرسال بخاطر اینکه پول اضافه حقوق فروردین می‌ریزی بحسابت تا سودش رو بجیب بزنی حالا معوقات وپرداخت کن
Iran (Islamic Republic of)
مجید
۱۸:۰۹ ۰۴ مرداد ۱۴۰۴
با این روند کارگزاری ها کلی پرسنل در تامین اجتماعی بیکار و حقوق می گیرند از طرفی کارگر و بازنشسته باید برای هر کار اداری هزینه پرداخت کند چرا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۵۵ ۰۴ مرداد ۱۴۰۴
جناب آقای سالاری من سال تحصیلی 79 - ۸۰ دبیر حق التدریس بودم
تامین اجتماعی مگی از سال 88 به بعد دبیران حق التدریس شامل بهره مندی سنوات بازنشستگی میشه

ولی بنده رای دیوان عدالت دیدید که این


رای هیات عمومی

 اولاً: تعارض در آراء محرز است.

ثانیا: با توجه به این که به استناد مواد ۷ و ۴۸ قانون تامین اجتماعی مصوب سال ۱۳۵۴، سازمان تامین اجتماعی بر اساس بخشنامه شماره ۵۸۹- ۱۳۶۷/۱۰/۲۸، کلیه کارکنان غیر مشمول نظام حمایتی خاص دستگاه های دولتی را از تاریخ ۱۳۶۷/۹/۱ مشمول بیمه قرار داده است و با عنایت به این که معلمان حق التدریس نیز علی رغم اشتغال و دریافت حقوق، مشمول نظام حمایتی خاص بیمه ای نبوده اند، لذا دادنامه شماره ۹۱۰۹۹۷۰۹۰۰۲۰۰۲۱۵- ۱۳۹۱/۲/۱۷ شعبه دوم و دادنامه شماره ۹۱۰۹۹۷۰۹۰۲۵۰۲۳۶۲- ۱۳۹۱/۷/۱۰ شعبه بیست و پنجم دیوان عدالت اداری مبنی بر الزام آموزش و پرورش به پرداخت حق بیمه ایام کارکرد واقعی اشخاص مذکور و الزام سازمان تامین اجتماعی به دریافت حق بیمه بر مبنای مقررات تامین اجتماعی از تاریخ ۱۳۶۷/۹/۱ صحیح و موافق مقررات می باشد. این رای به استناد بند ۲ ماده ۱۲ و ماده ۸۹ قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری مصوب سال ۱۳۹۲ برای شعب دیوان عدالت اداری و سایر مراجع اداری مربوط در موارد مشابه لازم الاتباع است.

  معاون قضایی دیوان عدالت اداری - علی مبشری

حال با وجود این رای چرا کارمندان شما فعلا هم توجیه نیستند و نمی دانند
که تمامی حق التدریس ها مثل هم هستند و حق بهره مندی سنوات را دارند ؟؟؟!!!

لطفاً
در این مورد همکاران خود را توجیه بفرما کار مردم را الکی طولانی نکنند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۴۰ ۰۴ مرداد ۱۴۰۴
اصلاً چرا ما باید به کارگزاری مراجعه کنیم؟؟ هدر رفت وقت است. یک سامانه درست کنید تا مدارک پزشکی رو بگذاریم درونش. برای موارد ساده این کار رو بکنید تا مردم اینقدر حضوری مراجعه نکنند.
خداییش چرا نباید موقع آزمایش و تصویر برداری، هزینه به صورت برخط کم بشه؟؟
چرا باید چند ماه صبر کنیم تا پولمون رو بهمون بدهند؟؟ این زمان رو در حد یک ماه بکنید.
من باید همه هزینه های آزمایش و تصویر برداری رو از جیب بدهم و بعدش هم با برگه ها برم دنبالش
می گم خدایا اگر یه روزی نتونستم حضوری برم یا کسی رو نداشتم که برام این کارها رو انجام بده باید چه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۱۳ ۰۴ مرداد ۱۴۰۴
معوقات رو پرداخت کن.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۰۶ ۰۴ مرداد ۱۴۰۴
شما که قادر نیستید از این صندوق پر تامین اجتماعی دفاع کنید و بازنشستگان با وجود طلب زیاد این صندوق از دولت مثل فقرا زندگی میکنند و می‌میرند
ول کنید و تامین اجتماعی را به هیئت منتخب اعضای صندوق بسپارید
دولت مالک صندوق نیست یک عضو صندوق هست
آخرین اخبار