
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی:
حضور همه دانشآموزان در مراکز آموزش فنی و حرفهای رایگان است
محققان می گویند؛ افسردگی یکی دیگر از نتایج پر چرب بودن غذاست گرچه چنین غذاهایی به دلیل طعم لذیذشان لذتی موقتی به شما می دهند.
بررسی ها نشان می دهد، این غذاها اعتیاد آور بوده و اگر در مدت طولانی مصرف شوند، افت شدید خلق و خو و افسردگی را به همراه می آورند.
پژوهشگران معتقدند؛ مصرف غذاهایی مثل همبرگر، پنیر ، کره که مقدار زیادی چربی اشباع شده دارند باعث بروز التهاب در سراسر بدن می شوند و حتی مغز مصرف کننده شان را هم ملتهب می کند از نظر آن ها این التهاب تغییراتی در مغز ایجاد می کند که پیامد آن پایین آمدن خلق و خو شروع افسردگی است./ع2