
باشگاه خبرنگاران جوان - مهندس سید «سعید شاهرخی» اظهار کرد: توقع ما از بانکهای استان بیشتر از عملکرد اعلام شده است و شرایط استان ایجاب میکند چنین توقعی داشته باشیم.
وی ادامه داد: روسای بانکها شرایط استان را درک کنند و برای مرکزنشینان توضیح دهند، ما و نمایندگان مردم نیز در جایگاه قانونی پیگیری میکنیم.
استاندار لرستان خاطرنشان کرد: برای ما قابل قبول نیست که در سال ۱۴۰۳ عملکرد یک بانک ۱۱ یا ۲۰ درصد در وام ازدواج باشد و بگوییم این نظر تهران است.
مهندس شاهرخی؛ خطاب به مدیران بانکهای استان گفت: خودتان را به این پاسخها قانع نکنید، حقوق استان را مطالبه کنید، مجموعه امور اقتصادی استان هم به طور مستمر این شرایط را پیگیری کند.
وی ادامه داد: اینکه در سال جدید ۳ هزار تسهیلات فرزندآوری پرداخت شده ولی ۴ هزار هم از سال مانده است، مناسب نیست، ما باید به مردم و نیازهای حوزه ازدواج و فرزندآوری و ... پاسخگو باشیم.
مهندس شاهرخی اضافه کرد: نقش دستگاهها و بانکها و نظارت و. باید مشخص شود، نباید شهریورماه بیاییم و بگوییم تسهیلات جذب نشده، مدیران و روسای دستگاهها هم باید برای پیگیری تسهیلات تبصرهای و ... پاسخگو باشند.
استاندار لرستان ادامه داد: یکی از ملاکهای مهم ارزیابی مدیران، جذب اعتبار برای دستگاه است، قرار نیست طرحی معرفی شود ولی دستگاه مربوطه، وضعیت آن طرح را پیگیری نکند.
مهندس شاهرخی تاکید کرد: گزارش مفصلی از عملکرد دستگاهها و بانکها ارایه شود، در خصوص بانکهای با عملکرد مطلوب و بانکهای با عملکرد ضعیف هم صحبت کنیم و از ظرفیت مجمع نمایندگان هم کمک میگیریم ولی اگر مدیری بی تفاوت باشد قطعا با او برخورد میکنیم، قرار است در جامعه و زندگی مردم تاثیرگذار باشیم.
وی خاطرنشان کرد: نظارت عالیه بر عملکرد بانکها بیشتر شود، مدیران بانکها در حوزه تکالیفشان کلی گویی نکنند و علل عدم تعهد را هم بیان کنند.
استاندار لرستان با بیان اینکه دلیل برخوردهای بانکهای مرکز در مورد تسهیلات پرداختی ازدواج و فرزندآوری و ... قابل قبول نیست، افزود: مدیران بانکها دقت کنند که در این شرایط مردم چه نگاهی به ما خواهند داشت، مدیران ضوابط بانکهای تهران را برای پرداخت تسهیلات ازدواج نپذیرند، نمیشود هر بانکی به یک مدل رفتار کند، نیازهای استان ما را هم ببینید.
استاندار لرستان یادآور شد: با بانکهای کم کار در حوزه تسهیلات ازدواج برخورد میکنیم، مدیران دستگاهها هم پای کار بیایند
بانکها هم دستگاههایی که طرحها را پیگیری نمیکنند گزارش کنند تا مدیرش پاسخگو باشد.
مهندس شاهرخی؛ با اشاره به اهمیت اوراق اسلامی جهت تکمیل و اجرای طرحهای عمرانی نیز گفت: ۸ همت کل اعتبار توزیع شده عمرانی استان است که باتوجه به شرایط کشور و جنگ ۱۲ روزه تحمیلی، تخصیص آن هم نیازمند تلاش است، این میزان اعتبار، کم است ولی استفاده از اوراق اسلامی فرصت بسیار مناسبی است و میتوانیم از این اوراق برای پروژههای استان، استفاده کنیم.
مهندس شاهرخی افزود: دستگاهها نسبت به این موضوع حساس باشند، در حوزه اوراق اسلامی نحوه عملکرد و درخواست از دستگاههای اجرایی در سطح ملی و استانی به ادارات، ارسال شود تا پیگیری کنند.
وی ادامه داد: دولت اوراق را تضمین میکند، از محل اوراق اسلامی برای پروژهها اعتبار جذب کنید و البته شرط آن هم مطالبه گری و پیگیری خود دستگاه هاست.
استاندار لرستان گفت: اگر از این فرصت استفاده شود، میتوانیم دو برابر بودجه عمرانی استان از آن استفاده کنیم، در حوزه راه و شهرسازی، علوم پزشکی و سدهای استان حتما از این فرصت استفاده کنیم.
مهندس شاهرخی تصریح کرد: اعتبارات منتظر ما نمیمانند، دستگاهها در حوزه تسهیلات ماده ۵۶ نیز پیگیری و رایزنی کنند و برای هر پروژه چندبانک را درگیر کنید تا زودتر به نتیجه برسید.
منبع: استانداری لرستان