
باشگاه خبرنگاران جوان؛ ندا حسین پور - قزوین رتبه نخست تولید کشمش و رتبه دوم تولید انگور را در کشور دارد و همواره توانسته تمامی فرآیندهای این محصول از غوره گرفته تا انگور و همچنین فرآوری کشمش را به بهترین شیوه به بازار داخلی و خارجی عرضه کند.
عملیات برداشت انگور در استان قزوین از نیمه اول شهریور ماه آغاز شده و تا اواخر مهر ماه ادامه خواهد داشت.
محمد پیله فروش مدیر باغبانی سازمان سازمان جهادکشاورزی استان قزوین گفت: برداشت انگور از ۳۸ هزار و ۵۰۰ هکتار باغ های بارور استان قزوین آغاز شد و پیشبینی میشود ۱۵۰ هزار تن محصول از این باغات برداشت شود.
وی افزود: استان قزوین دارای ۳۹ هزار و ۱۲۰ هکتار باغ انگور است که از این میزان، ۳۸ هزار و ۵۰۰ هکتار بارور و ۶۲۰ هکتار غیر بارور است.
پیله فروش گفت: بیش از هفت هزار هکتار از باغات انگور استان به صورت داربستی و نوین احداث شده و در حال بهرهبرداری است و مابقی باغات به روش سنتی اداره میشوند.
مدیر باغبانی سازمان سازمان جهادکشاورزی استان قزوین گفت: ۷۰ درصد انگور تولید شده در استان به کشمش، ۲۵ درصد به تازه خوری و ۵ درصد نیز به فرآوردههای جانبی نظیر شیره، آبغوره و کنستانتره اختصاص مییابد.
شهروند خبرنگار ما فیلمی به نمایش گذاشته است که میتوانید در ادامه مشاهده کنید.
منبع: عباس وفای - روستای جوهرین