به گفته یک متخصص تغذیه اوج بروز سندروم روده تحریک پذیر از غالبا در اواخر سنین نوجوانی و تا قبل از ۴۰ سالگی و بیشتر در بین زنان است.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ حمید جنیدی‌مقدم - لادن گیاهی متخصص تغذیه گفت: مصرف برخی از مواد غذایی افراد مبتلا به سندروم روده تحریک پذیر را اذیت می‌کند.

به گفته وی روده تحریک پذیر مجموعه‌ای از علائم است که جزو بیماری‌های ساختار و بافت روده محسوب می‌شود.

لادن گیاهی تاکید کرد: عضلات روده در این بیماری تخت تاثیر قرار می‌گیرد.

به گفته وی درد و انقباض شکمی، نفق بیشتر در بین زنان شیوع پیدا می‌کند و از نوجوانی تا حدود ۴۰ سالگی بیشتر این بیماری بروز پیدا می‌کند. علت بروز بیماری سندروم روده تحریک پذیر نا مشخص است.

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار